Πίττα Με Καλαμάκι Κοτόπουλο

 

Υλικά

 

Πίττες για σουβλάκι 6, (ΤΥΛΙΧΤΑ).

Κοτόπουλο στήθος 1, (χωρίς κόκκαλο).

Κρεμμύδι ξερό 1.

Ντομάτες 2.

Αλάτι - πιπέρι.

Ρίγανη.

Για την σως:

Μαγιονέζα, 1 φλυτζάνι τσαγιού.

Μουστάρδα, 2 κουταλιές σούπας.

 

Προετοιμασία: 15 λεπτά.

Ψήσιμο: 5 λεπτά.

 

Οδηγίες

 

Ξεκινάμε να φτιάξουμε την σως, ανακατεύοντας την μαγιονέζα με την μουστάρδα καλά και την αφήνουμε στο ψυγείο. Σε ένα τηγανάκι, το οποίο έχουμε λαδώσει ελαφρά , ψήνουμε το κοτόπουλο , το οποίο αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη. (Καλό θα είναι να το έχουμε κόψει σε μπουκίτσες). Στην τοστιέρα ή  σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι ψήνουμε τις πίττες τις οποίες έχουμε λαδώσει με ένα πινελάκι. Κόβουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες . Ξεκινάμε να ετοιμάσουμε τα σουβλάκια μας, βάζοντας μέσα στην πίττα λίγη από την σως, ντομάτα, κρεμμύδι, κοτόπουλο (αν θέλουμε μαρούλι) και το τυλίγουμε με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο.

 

 

Δ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ - Εργαστήριο Παραγωγής Πιττών για Σουβλάκια